hichat

det förra inlägget skrev jag igår men huöret och tron på kärlek är densamma. jag är påväg att bli gladare och tjockare för den delen, jag ska skriva bättre. jag ska lägga ner mer tanke på mina inlägg men just nu vill dom inte bli bra. my bad.

jag ska rösta i sommar. i min familj så finns det bara ett alternativ. dom påstår att dom är så öppna och fritänkande, men är dom verkligen det. "det behövs mer socialistiskt tänkade i EU parlamentet". jag har ingen valmöjlighet där. vad gör ett parti bra eller dåligt, bara för att dess röst utåt är en grym retoriker, betyder det då att det är ett bra parti. personen sägs tala för partiet, men är det verkligen någon som vet det? en skräddarsydd regering kanske vore något som högern egentligen skulle rekommendera, och den som hade mest pengar fick bestämma. den som hade mest pengar fick bestämma och gynnas av alla förmåner som det ger när man har mycket pengar. pengar förenklar livet något enormt, varför ska det då vara jämställt samhälle då alla helt plötsligt skull ha medelmåtta av pengar och allt man skulle göra fick man spara till och kanske egentligen inte göra något. dra på sig lån som man aldrig skulle kunna betala då man vill leva som en god svensk, villa volvo vovve. men hade alla fått 1 miljon i månaden då hade det varit jämställt och det hade varit frid och fröjd. därför vet jag precis hur jag ska rösta. it's a nono.

dom ligger där inne och har sex eller gosar i don't know and i don't wanna know. bara dom gör det tillräckligt för mig också. jag är sur. jag är arg. jag är ensam.

all by myself (i wanna be, haha), Gud omsluter oss alla.

JAG

Kommentarer
Postat av: mathildak

jag är inte bitter.

är kär gångerna slut? det tror jag inte. fast jag tror nog fortfarande att det finns en limit.. frågan är när den är nådd. än är inte botten nådd. när vi kommit dit, då är det kört.



vi har varann. snart ensam? -nej.

2009-01-16 @ 21:58:05
URL: http://mathildaknutsson.blogg.se/
Postat av: tina

vill träffas snart.

2009-01-16 @ 23:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0