.. har jag en förmåga att glömma bort


Nu sitter jag här igen. Jag fick mig en glad överraskning när jag kom hem från jobbet, som vanligt efter min lilla promenad lyssnade jag på radio och hörde inte ett dugg. Jag kom nämligen hem och såg att det satt människor ute och grillade lite, så i goda vänners sällskap slog jag mig ner och kände mig lugn tills jag kom på att jag var tvungen att plugga så efter att Math kommit hem och jag växlade några ord med henne hamnade jag här och har nu pluggat lite. Boken ska fram en sista gång innan det är dags att sova. Guess what, förhoppningsvis även en sista gång för alltid. hihi.

Jag är frälst, Melissa Horn har en underbar lugnande röst och det är hittills den enda musik jag lyckats lyssna på samtidigt som jag gör något annat (läs; läser). Tack Cornelia, jag behövde henne i mitt liv just nu. En svacka är påbörjad också, Math är också nere i den, en lässvacka. Bok på bok på bok, jag har inte haft sådan hjärnjympa på länge och fick jag bestämma skulle jag inte gör något annat än att läsa hela dagarna just nu. Där Regnbågen Slutar heter den bok jag är inne på nu, samma författare som till den tidigare boken. Den här är skriven på ett litet speciellt sätt men den har nu fastnat och allt annat i min verklighet är nästan bortglömt och alla mina motgångar känns som framgångar.

Läs mer eller förbli dum

xoxo
Johanna

måndag

plugg plugg plugg.

det känns som att jag inte hinner med något annat än att plugga och jobba nu förtiden. mina veckor är fullbokade jämt, visserligen med både roliga och mindre roliga saker men min egen tid försvinner. den hinns liksom inte riktigt med just nu. men jag har snart semester så jag får väl ta igen det då. men det är mycket innan dess. pust suck stön.

helgen for jag iväg till göteborg och gjorde mitt hår och dansade som en tok. det var supertrevligt men jag missade balen dock. mindre kul. fast alla mina flickor är jämt snygga, bilderna visar ju ännu tydligare på det. ni vara tjusiga och jag hopps ni hade det trevligt också. jag minns att min bal var underbar. vad är väl en bal på slottet...

måste hitta något att äta nu, jobb sen.

Grattis amansegosen!
(häng på systemet med a-lagarna)

xoxo
Johanna

RSS 2.0