Tisdag


Jag är hemma i borås igen efter några dagars semester i Laholm. Det behövdes verkligen. Men nu är jag hemma och det är underbart. Fick vara med sabina hela kvällen igår och helt underbar är hon. Jag vill vara med henne jämt. Jag ska nog slänga på mig lite kläder och springa dit en sväng innan jobbet. Om jag inte fastnar i boken. En helt fantastisk bok - PS. Jag älskar dig. Många har nog sett filmen vad jag hört men det har faktiskt inte jag och jag förstår inte hur man ens överväger att se filmen innan man läst boken för den är otroligt bra.

På fredag åker håret förresten gott folk. Min goding Joakim ska nämligen chopchopa lite i det och även lägga i en slinga här och där. Men tvivlar inte på hans kunskaper då jag känner honom väl och vet hur noga han är. Är ju såklart lite nervös men det är ju bara håret (mitt hår ät mitt alt!). Sen är det även utgång som gäller, i the big city. Eller ja, göteborg.
   Nej nu blir det mat, kläder & läsa innan jobbet. Btw, jag måste plugga läskigt mycket teori nu. Suck.

Vi hörs ;)

xoxo
Johanna

Let's Go n' Vote People!

Så, nu vart det dags igen. Det var ju nästa två veckor sedan och klagomål har trillat in men nu gott folk - i'm back (i alla fall för idag). Starkare än någonsin.

Jag har nu i två dagar funderat på ett inlägg angående 7 juni men jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska framföra min tankar så även en människa utanför mitt huvud förstår. ja, alla då. jag kommer fatta mig kort och uppmana alla att faktiskt gå och rösta på EU-parlamentet då den 7 juni (en månad innan min födelsedag). jag tänker inte uppmana er att rösta på något speciellt parti eller heller på någon viss person men rösta det bör man annars dör man. oavsett ålder, hudfärg eller kön så ska man rösta, självklart ska man vara svensk medborgare och för er alla som inte är det, gå till en valokal och försök ändå. skämt å sido. vi har fått vår rösträtt för att använda den, så för tusan, rör på påkarna eller varför inte poströsta. ni kommer inte undan! Let's Go n' Vote!

Sen är jag lycklig också. Jag sitter här i min (vår) enkla boning och ska snart bege mig iväg och träna. Jag har ett mål n igen - Handbollen. Ni förstår jag fick mig ett lustigt samtal idag där en man var i andra luren, och trevlig som jag är när jag inte känner igen ett nummer presenterar jag mig som johanna och inget annat tjafs och då insåg karl att han kommit rätt och presenterade sig själv som Anders Sjöblom. Min gamla tränare. Han är väl inte så gammal kanske (hum) men han var en av mina tränare på den gamla goa tiden. Handbollstiden. Byttorp ska nämligen starta ett nytt damlag och han undrade om jag var intresserad av att börja igen, och utan att tveka, tackade jag självklart Ja! Chockad? Don't be, handboll har varit min passion dom senaste tio åren (sen att jag la av för ett par tre år sedan hör inte hit - DUMT). Men som sagt, back on track, jag är tillbaka på banan och den här gången är det för att stanna (I hope).

En icke lagd röst är en röst för Sverigedemokraterna
(håret på mina ännu svaga & dallriga armar reser sig)

You know you love me
xoxo
Johanna

Maj maj måne

Lista på bra saker om hänt:

- Hittat en gos
- Bokat uppkörning
- Gått ner och upp vikt (som vanligt)
- Hittat en gos
- Hittat duschmusik - Whitney, vilket gör att alla här hemma i bostaden tycker jag har disco (och att jag sjunger vackert) varje gång jag ska tvaga mig.
- Kommit mina kära arbetskamrater närmare (Marie, läser du?)
- Hittat en gos

Så äre mä't

Tyler Hilton - Use Somebody

Johanna

RSS 2.0