Paket


Jag fixade att träna och sedan när jag hade kommit hem och gjort mig mat så ringde jag ett av mina tusen dagliga samtal och känner hur ont det gör. Men inser också att det är såhär det är och det är detta som gäller nu. Så istället för att vara den där deprimerade bloggaren tänkte jag resa mig upp, slita fingrarna från tangentbordet och gå bort till Sabina även fast det är sent och inte blir så många timmar att sova så behöver jag det. Jag behöver Dig.

Eurovision 2007 - Molitva <3

Sovsegos så gott.
Johanna

There's no way to hide

Hej. Jag är klantig.

Jag är trött på att läsa bloggar om hur negativa folk är och därför både läser jag och promotar blondinbella:s blogg då den är väldigt positiv och pushande. Don't be so deppiga people! Alla har vi varit där och en del är säkert där fortfarande. Men blir livet bättre av att ni sitter hemma och skriver om hur deppiga ni är? Nej! "det funkar att skriva av sig sina känslor" Jag tror inte på det. Gör något istället, varför inte springa bort dom så slipper man bli deprimerad för all tröstmat man äter. För tro mig, det kommer slinka ner oavsett om ni är trötta, ledsna eller superglada. Så istället för att hamna i en ond cirkel så kan man ju försöka bryt den lite. Jag tränar för att kunna äta (och bli snygg med då såklart).

Nu ska jag smita över till Sabina innan jag ska träna. Good luck.


Have fun in the sun
Johanna

MZW

nu sitter jg med tandborsten i munnen och datorn i knät.

jag är påväg till körskolan för att köra lite bil. sen blir det nog lite shopping :$

hej

astronaut

måndag. jag är ledig. jag borde plugga teori.

det händer konstiga saker i mitt liv nu och jag är förvirrad. jag vet iten hur jag fungerar när allt faktiskt klaffar och jag inte kan säga annat än att jag mår bra. helt och hållet. att må bra är en konstig känsla som är svår att hantera. eller egentligen är det bara att vara och surfa med på vågen. men är det inte så att bara döda fiskar följer strömmen. die die die. jag måste verkligen anstränga mig för att låta bra vara bra, jag har nästan sabbat det en gång och det är dumt. men känslan är mycket lättare att hantera och jag är van vid att fela. jag gör inte rätt, jag gör först fel sen rätt. eller försöker göra felet till rätt men det är alltid kvar en trygghet i det rätta, det lilla lilla felet. that's me.

det är måndag. jag jobbar inte idag. teorin och körkortet närmar sig med stormsteg.

brumbrunbrum

Johanna

Run

oj, där hände det igen. jag trodde inte det kunde hända faktiskt.

min mage kurrar, hennes med. fast min kurrar på massa sätt. eller iaf två, ett är för att jag är hungrig. nu klagar hon på att jag småler. men jag kan ju inte låta bli när hon ligger här jämte. hon är söt. nu pussades hon helt oförberett, sånt får man inte göra.

jag är jättehungrig och väntar på att fia ska vakna så jag kan få äta spice n' rice. det är verkligen kärlek har jag kommit på. speciellt en dag som denna. VAKNA! jag är faktiskt ledig idag, hör och häpna! det händer inte ofta men idag så. min plan är att feta så himla mycket. my life couldn't be better. hihi.

S - I'll be right beside you

johanna

Spinning

Hemma efter att ha tränat och handlat.

Spinningen var jobbig, man blir chockad över att hur fort ens kondition försvinner. sluta träna + börja röka = ingen bra kombination. men det var svettigt och jag blev inspererad att köpa god mat med mig hem. det blev till att steka lite lax och champinjoner i soya och creme fraiche för att sedan äta detta med keso och avokado. det blev riktigt gott. ibland lyckas man, haha.

Tvättat har jag också hunnit med så nu ska jag springa ner och hänga upp det sista om det har velat som jag. Den strejkar nämligen ibland och låter då bli att slänga ut allt vatten så kläderna dropar när man tar ut som ur tvättmaskinen. nu sitter ni säkert och tänker "men dom ska vara blöta". jo, jag vet. men dom ska inte rinna och göra golvet blöt när man lyfter ut dom. så nu hoppas jag på det bästa.

Hänga tvätt, skriver sen om tiden räcker till. :)

JN

Love Game

nej, jag har inte flyttat. jag bara umgås.

Dom senaste dagarna:

- After Dark, grymt bra! jag skulle kunna gå på det igen, flera flera gånger. L o v e  i t!

- Varit full och fullare (y). Brassan i fredag efter After Dark var inte att leka med. jag skojar inte när jag säger att jag, mamma, fia och jockim verkligen tog över dansgolvet och visade hur det skulle gå till. många porrdanser och twistar senare blev det hemfärd. eller nästan, det blev muffins och te. sen var det bara att gå på't igen på lördagen efter jobbet och jag gick på't rejält. sen var det hemfärd. eller nästan, det blev vatten.

- Jobbat (n), det funkar. okej.

- Köra Bil, brum. Jag jobbar på det rosa kortet så gott som det går. Wish me luck.

- Tandläkaren, det var fina tre minuter. tack :)

What's up:

- Träna, nu ska jag smita iväg på ett spinningpass och imorgon blir det solarie plus mer träning. bech 2036 here i come. nu ska jag blir snygg, som aldrig förr. ni ska få se. 2036 säger jag bara!

- Köra Bil, brum. Jag jobbar på det rosa kortet så gott som det går. Wish me luck.

- Basket, det verkar vara kvällen händelser om det inte är någon som ska iväg på bugg. hum.

- Håkan Bråkan, jag och min bäste kamrat mathilda ska iväg och se denna guda skapelse från ovan och hans fantastiskta musik. vi får väl se om det kommer i närheten av hur bra After Dark var. (i min kalender står dock Lars kristerz, tjena.)

- Jobb och ännu mer jobb

Så ser det ut!

Maraton. Drömmar. Livlig Fantasi

You know you love me.
xoxo Johanna

RSS 2.0