Borås är sista hållplatsen innan döden

det är ungefär vad som står på buss 100 från göteborg till borås. inget klatschigt, utan det här. jag trivs i borås, eller rättare sagt med mina vänner. inte folket i borås, utan mina vänner. jag trivs för att jag är född och uppvuxen här och aldrig bott på någon annan plats i hela världen. jag trivs här för att jag känner mig trygg.

men jag hoppas att en dag känner jag precis som dig, "borås är sista hållplatsen innan döden". man saknar alla vänner och familj, men inte staden, inte folket som gjorde att du faktiskt ville flytta, utan för att det är hemma. om jag skulle ta klivet ut i verkligheten och våga skulle jag nog inte fara hem till tryggheten igen utan jag skulle flytta långt bort till landet ingenstans (andra stjärnan till höger) och skaffa mig ett nytt hem, som inte var som mitt gamla hem som jag alltid skulle sakna, utan mitt hem kanske vårt hem (jag säger detta med all den romantik som finns inom mig - hum). men nu sitter jag här i mitt familjehem och ska till helgen flytta till mitt nya (även gamla) familjehem, för en tid framåt. till jag tar klivet och känner precis som dig.

Lära blekansikte allt om röd man
(varför han fråga hur?)

JN

mamma mia

nu var det längesedan jag skrev, inte för att det hänt i rincip något men kände att det var dags att uppdatera.

jag och familjen (läs; kollektivet) var på ullared igår och shoppade till bostaden. vi har nu köpt oss ett gekås/ikea hem. det kommer bli fint, ni skulle bara veta. på lördag bär mitt flyttlass av vilket betyder att jag borde vara hemma och packa. men så långt har jag inte kommit än utan nu sitter jag hemma i systerysters lägenhet och väntar på att jag ska ta bussen till jobbet. hon har fått det snyggt som aldrig förr här hemma. vem vet, det kanske blir inflyttningsfest här snart (efter mer än ett år i hennes bostad). vi ska fota vår bostad sedan så ni får se denna vackra skapelse. mycket är begagnat och mycket är nytt. en salig blanding precis som vi!

snipp snapp snut så var sagan slut
(iaf i bostaden på svängrumsgatan 4)


JN

attraction

jag har känner saker som är oförklarliga. jag vill inte ha någon för nära inpå (kärlekslivet handlar det om) men inte heller för långt borta. det var en hatkärlek, fast väldigt lite hat och mycket bråk. and i liked it.

H - Det är nog det jag är rädd för. Jag vågar inte testa och se vad jag skulle känna då jag är mer rädd för att såra den jag egentligen vill falla för men inte vet om jag kan.
A - Faran med att tänka för mycket och känna för lite"

17 - hanna&tjerleken

JN

medicin

tre personer på tre veckor, vad händer med världen. våra hjältinnor tynar bort ifrån oss.

nu ska jag tanka gossip girl, göra te och mackor och bara gosa. min dator och mina serier är min kärlek, det är det jag lever på just nu. "man kan inte vara lycklig utan kärlek" "man kan inte bli lycklig på pengar" tss, bullshit. jag får kärlek från många håll; mina serier, mat & dryck, jobbet, läkemedel och pengar makes my day. jag trivs med mig själv och gillar läget. jag saknar amanda bara, jättemycket. det är inte detsamma utan henne (läs; dig) här och alla andra som flyttat härifrån. mina dagliga telefonsamtal runt om i sverige hjälper mig dock. men snart flyttar jag, då får ni komma och hälsa på. ända borta från laholm till jönköping (göteborg är med på ett hörn :) ) och så långt bort man kommer. kom till vårt kollektiv och känn vår kärlek. jag har hittat min passion. Tack AC och Christina, Tack!

Bioteknik och Läkemedelsdesign, feel it?
(treellerfemår,eskilstuna?)



JN

the call

ta inte mina inlägg allt för seriöst. :P

jobbat idag och kollat klart på narnia. se den eller se den med mig till och med? jag vill se skräckfilm, men är alldeles för mesig för att se på en själv. jag vill att det ska sluta blåsa och man kan vara ute och gå utan att vara rädd. fram och tillbaka genom skogen, på k-brunnen. det är helt okej.

skala en clementin och skalet är helt, önska dig något.
(i already did)


JN

minimal youth

idag är jag trött. sovit på tok för lite, varit vaken på tok för mycket. idag är jag bakis. druckit alldeles för mycket men alldeles lagom för utgång. idag är jag förvirrad. jag vaknar på platser jag brukar och det är skrämmande. eller?

jag som är så himla kräsen hamnar ändå alltid i samma säng på lördagsnätterna. det är konstigt, långt ifrån mina fantasier. men det är mysigt, tror jag. "kan ni inte bara bli tillsammans?" "ni kan väl iaf kalla er kk?" haha. förvirrad förvirrad. men fan vad kul det var igår, tack flickor och kvinnor, tack tjusiga varelser från planeten jorden. ikea igår, blev shopping. jag blev glad.


JN

egotronic

jag har insett efter igår att jag är så fruktansvärt kräsen. jag tycker inte många är sygga, nästan ingen faktiskt. eller ja, inte som jag tänder på iaf, sen kan många vara snygga, men inte för mig. jag har mina bilder på de jag tycker är snygga, och är man inte det så kan man likaväl titta åt ett annat håll. för mitt intresse kommer inte finnas. om man inte lyckas charma mig med personligheten, and so far - ingen framgång! ja, jag låter egoistisk och trångsynt (living in a bow) men jag har försökt, jag har raggat men aldrig fallit för någon efter mitt senaste förhållande. jag hittar inte ens någon av intresse.
   I somras stod han bara där, eller mest satt med bongo trummor i knät, och jag föll fast jag vet inte hur djupt. han berättade nämligen senare att han hade flickvän, och jag klättrade upp. jag har alltså träffat en pojke jag vill ha, Stefan, det är svårt att hitta någon som slår det. för ska han se ut, han jag vill ha, han jag vil bli tillsammans med och självklart ha en bra personlighet som honom.
   När kan det varit som jag träffade kvinnan i mitt liv då? hum. jaja, det var för ett tag sedan, säkert några månader sedan. men jag föll även där, fast inte riktigt lika hårt då hon är en skådespelare och jag bara sett henne på tv. Callie Torres, kärlek nummer två och även bild på hur kvinnan i mitt liv ska se ut och efter att hon kom ut och var gay i serien är det ännu mer attraherande för nu tror jag att det finns sådana kvinnor i verkligehten som är gay. damn. jag är kräsen, fruktansvärt kräsen.
   färga håret nu. för att citera Heidi Klum i project runway Auf Wiedersehen.

öppnat mitt liv för er idag, congrats.
(tror iofs att alla som läser min blogg vet det om mig)

JN

afterhour

hemma igen!

satt här och tänkte ladda ner en film men kom på att det var torsdag och private practice kommit ut idag. alltså serier är kärlek. hade jag haft större utrymme på datorn hade jag lätt laddat ner allt. och förhoppningsvis efter jul har jag en extern hårddisk, och tro mig, då följer jag massvis med bra serier. frossa i det! m-m-m. adressändring lär ske ikväll också under tiden som jag lyssnar på typ house. jävligt härligt att ha i bakgrunden faktiskt. btw, träffade annagosen idag och även tuddz0r, helt underbart. kanonerskalasers på alltihopa.

någon bra serie på lager? ;D



Johanna

ellicka-pellicka

det är officiellt det nya namnet på sötungen. jag är alltså här hos anna och det är helt underbart att ses igen, både ellicka men såklart mest anna. det var så längesedan. ellicka kommer som ett plus i kanten. :)

jag har kört bil innan och efter vi myst klart ska jag iväg och jobba, fettnice. jag har tänkt lite på utbildningar och sånt (efter att jag slutat hoppats på kärleken och är fullt övertygad om att pengar kommer göra mig lycklig) och jag vet ju vad jag vill jobba med, vilket inte är alla som har så det är jag glad för, men det känns ändå jobbigt. för jag har ett mål som är ganska högt. "det räcker att du tror på dig själv" jo, det gör jag. jag är säker på att jag fixar det, med lite flyt. men utan flyt blir det fan svårt. men i goda vännerssällskap och stöd ska jag nog klara det. vänskap är viktigt. anna är viktig.

nobelpriset, det är mitt mål. mest för att rädda människor, nobelpriset, och världen.



JN at AA

cry baby

change. jag är här, jag är nu. efter att idag kört bil, tittat på serier och jobbat ligger jag här i min säng igen. jag behöver flytta nu. få en balkong att gå ut på på morgonen, att ha värme i mitt rum, att kunna laga mat och gosa efter klockan elva. det är dags nu. change. första december, helst helgen innan. men 1 december är datumet som är det officiella inflyttningsdatumet. jag klippte mig igår, har något liknande en mittbena, men toppade det bara i övrigt. jag tänkte färga det nu, brunt. så jag ser ut som vanligt. c h a n g e.


allt är som pusselbitar


JN


stay in my arms if you dare

fastnat här igen. väntande, vet inte varför men man är ju löjlig. jag har tänkt på en sak väldigt mycket idag när jag fikade med fia och sebastian, fast jag tar det en annan gång. då jag känner mig redo. :)

or must i imagine you there?


johanna

huvudvärk

jag har huvudvärk på grund av sömnbrist. igår var jag ute, och spenderade mängder med pengar som jag inte har råd med, det går inte att hålla på så om man ska flytta men jaja. kul var det. mitt humör var kind of dåligt innan men efter att sett jonas på seb's blogg var mitt humör betydligt bättre. tack du, tack kära vän. :)

jag har shoppat nya skor ochså, det blev ett par fejk ugg's. jag, personligen, tycker inte dom är supersnygga men modet gör ju det. kan jennifer aniston, kan jag. min sista shopping på länge, förutom sköna möbler och serviser. f a b u l o u s. Moisan har bestämt sig alltså gott folk, helt underbart. jag är så sugen på att flytta nu, det värker i mina stackars armar efter att bara få lyfta lyfta lyfta. wish me luck. nu ska jag äta mat, rester från festen igår. det var kalas här igår min kära styvfar, Geir Andresen, fyller idag 30 med 15 års erfarenhet (läs; 45 år). Så därför tänkte jag nu officiellt (i bloggen) gratulera honom på hans fina dag. G R A T T I S (20 år kvar till pension)!

Some people wanna fill the world with silly love songs
(well what's wrong with that?)




johanna

RSS 2.0