MMS - en bild som förgyller dagen

Det plingade till i min telefon innan. Ni vet nokia:s standardsignal för meddelande. Jag öppnar det och inser att jag fått ett mms. Mms kan gör min tråkiga vardag till något lite extra och det gjorde detta. Jag sitter med ett leende på läpparna och har jag tur sitter det kvar innan ångesten kommer över att jag ska till friskis på ett medelpass. Jag ska jympa. Min koordination funkar inte så bra gott folk, är ni utan för friskis vid åtta så vill jag bjuda er på ett skratt genom att titta på mig. Men tillbaka till mms:et - jag fick det ifrån en mystisk man, man kunde inte genom bilden urskilja vem det var, han hyllade mig och visade sin charm på balen och idag får jag denna fantastiska bild. Jag finner inga ord.



Igor - the man the myth the legend ;)

JN

milkshake m

det har inte hänt något (eller kommer att hända) förutom:

- espen fyllde 7 år idag check
- jag har köpt mig träningskort + skor check
- var full i helgen, igen, twice. käck
- after dark på fredag
- köra bil imorgon
- jag har haft pms och fällt en tår i telefonen (och varit en surfitta) check

sammanfattningsvis - mitt liv är rätt tråkigt. but i have a lot of fun  anyway.

min tröja har fransat sig, TE

Johanna


Halo

imorgon är det torsdag

imrogon är det torsdag och då kan det inte bli fel. dagen börjar med jobb och innebär första insulinsprutan som jag ska ge. en är det lunch med mimmi, seb och JP. m-m-m, i like. men sen är det tiden som är utsatt för shopping och träning, alltså shoppa tränings-stuff och träningskort. jag ger mig ut på hal is och känner mig som bambi. men jag ska bli snygg och vältränad till sommaren så jag kan spela handboll igen. nu börjar en resa av svett. men jag har kommit på't, tränar man kan man ät utan dåligt samvete. f a b u l o u s. på tal om mat, nu ska jag gå och laga lite sådan.

the one and only
johanna

time for a change

klockan är mycket och jag ska sova.

testat nålar, check
jobbat, check
telefontid över en timma, check
 
it's time for a change. det är nu eller aldrig som gäller. mot 60 och vidare!

independent woman

JN

All By Myself - i wanna be!

det måste vara käääääärlek.

jag förstår inte det här med kärlek. jag har i princip varit singel hela mitt liv, men efter att jag var kär första gången går jag bara och väntar på det igen. det konstiga är att jag egentligen trivs jättebra som det är och vet inte alls om jag egentligen vill ha någon just nu. ändå går jag och deppar över att jag inte kommer bli kär igen och aldrig träffa någon. livet är ju så mycket mer än kärlek. jag har massor jag vill göra och att bli kär skulle nog egntligen bara sabba för min planer och drömmar för ofta så sätter man dom åt sidan för den man är kär i. jag är trött på det. livet skall enligt mig inte kretsa kring detta men har du en gång fallit dit är det sedan det enda du vill ha. jag är verkligen trött på det. mina drömmar är nu det enda som ska styra mig, jag tycker om mit jobb och jag kommer nå mina mål på egen hand utan att det finns någon medmänniska inräknad i den bilden. I Will Survive är en underbar låt - I was strong, and i still am!

Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet
(wikipedia beskriver kärlek på detta sätt)


Klart Slut.
johanna


söndag

jag har verkligen inte kommit långt idag, nu är jag tillbaka i min startposition - sängen, datorn på magen och whitney som kommer ur högtalarna. i love whitney. m-m-m.

jag är ensam hemmea i lägenheten och jag tänkte faktiskt inte göra någon mer tankeverksamhet än den ni fick imorse, ni får vara nöjda. jag har inte hur mycket som helst att ge. haha. som jag sa till min vän elin innan; man slutar tänka när man är klar med skolan. man tänker inte längre än en msn-konversation och det är väldigt lite för min hjärna egentligen. jag tänker nog mer än vad jag tror dock men man har inget bollplank längre och utan att ha någon att prata med får man heller inte några tankar. men nu tänker jag lite, på shopping. (jag ska inte modeblogga men det är svårt att skriva om något annat när det är det ända man tänker på)

vilka skor ska man ha i vår?

i know you hate me
xoxo
johanna

dreamin

söndag, jag är piggare än någonsin.

jag sitter i sängen, skräddare såklart, med datorn framför mig och drömmer mig bort till stockholm. eller helt enkelt en större stad för att leva ett glam liv utan dess like och kunna förvandla vilken tisdag som helst till fredag. att kunna gå utanför dörren och köpa sushi, eller kunna göra det påvägen hem från shoppingturen. jag funderar på att börja plugga på kth, är det glam att leva ett fattigt studentliv? nja, men då har man i alla fall kommit någonstans med livet och till en större stad. mitt glamiga sex and the city liv är större än sörmarksgatansgruppboende, swing och kollektivet. mina drömmar är större än så och aldrig att jag tänker bli fast i livet här och vardag verkligen blir den tråkiga vardagen som verkar finnas här. med sex and the city liv menar jag inte att jag vill leva singel resten av mitt liv, men jag har lsutat leta och gilla läget i att vara singel, en dag som igår rör mig mer i ryggen än vad man kan tro och jag längtar efter att ha någon faktiskt, men kanske inte här, kasnke inte i borås, kanske inte någon att skapa en vardag tillsammans med här. det finns en och annan söt flicka och pojke i borås också, men det är för farligt. ajg vill inte ta vatten över huvudet genom att inleda något här hemma. jag ska ut och leva mitt glam liv och drömma vidare. jag ska gå ut ta i snön vakna av kylan och drömma vidare!

johanna

all over you

här ligger jag igen och försöker få en annan sjukling att sova. hon är tyvärr för långt borta för att ja ska kunna hålla i handen om hon vaknar på natten, eller ja, hålla i handen jämt. må bättre! nu ler hon, hon är ett barn, ett sött ett. JN - CE

idag har jag och math haft färga-håret-kväll. det gick inte så bra. nej det blev inte orange, det blev typ ingen skillnad. tusan. fast jag borde gå och klippa mig så för väl göra en kombo. jag vill ha mittbena, lockigt oh röd-brunt-blondt hår oavsett vad ni andra säger. jag har inte tillräckligt med fräknar elelr tillräkligt stora läppar för det, men det är fint. jag vill se ut som hon på indiskaplanschen. hon är söt. lagat mat har jag med gjort som vanligt, det blev tacoköttfärs med ris och en blandning av grönsaker. med dom hackade i småsmåsmå bitar var det bara att lägga allt i en skål - röra runt och äta med sked. det är jag och barnmat, jag tror det har att göra med att jag är lat. hade jag haft en kamera hade ni fått se allt jag gjort idag, som då inneburit färgat håret och min mat, men det går ju inte för jag har varken en kamera eller en fungerande dator. men snart, snaaaaart.

Breath in and breath out

JN

Ally McBeal och äktenskap?

Jag sitter uppe till sentimmarna bara för att se på ally mcbeal, och jag gör så rätt i det. det är underbart och jag har fått mer tankeställare. men klockan är för mycket och ett långt inlägg om dagen räcker faktiskt. men jag kan ge er en smakbit bara; disney, män och äktenskap. gettin' excited? :)
   Jag ska när detta är slut, alltså 02.50, ta med min sjukling till syster till sängen för att bädda ner henne och sedan hålla henne i handen så hon inte drömmer några farliga feberdrömmar. Du är trygg hos mig och jag skulle göra allt för Dig. Du gör mig lycklig.

M - hur många rutor behöver du?

Johanna

Varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Vad väger tyngst - Lycka eller Bitterhet


Det var en sen februarikväll och johanna började, efter en konversation på qx om drömmar, tänka på vad som väger tyngst på vågen; lycka eller bitterhet.

Jag blandar in den där filmen när han gör en god gärning för två personer varav de måste göra det för två andra, dock var min tanke att istället använda sig av en känsla. sprida vidare lycka. man säger ofta att glädje smittar av sig. men hur mycket lycka skulle man behöva ha med sig för att kunna sprida en tillräcklig dos av lycka så att även dom kände den och kunde sprida den vidare. Det är här bitterheten kommer in, det är lättare att klaga och jämra sig över något än att säga hur bra någon är eller hur lycklig man känner sig. det är lättare att få ett klagomål att förflytta sig från mun till mun än ett leende. så om detta skulle fungera måste man alltså snappa upp lycka någonstans ifårn hela tiden så att den inte tog slut. som en lykobrunn, vissa ser gud som detta och vissa kanske ser sin mamma som det, inte vet jag. men måste man ha en lyckobrunn i sitt liv för att alltid vara lycklig eller kan man faktiskt stå på sina egna ben och skapa lycka?

   Om det är lättare att snappa upp bitterhet, behöver man då dubbeldos av lycka för att det är den man ska föra vidare så att man själv har någon kvar när man fört lyckan vidare och övervunnit bitterheten. och för att den nya personen med en dos lycka, behöver den en till för att för vidare lyckan så den inte förvandlas på vägen till bitterhet?
   Joakim sa precis till mig att genom att lyckas gör någon annan lycklig för man lycka tillbaka, om får man det behöver man kanske ingen lyckobrunn. bara en lycka som grund. en lycka att stå på. betyder det att då man börjar förstå vad lycka är så måste man faktiskt vara lycklig redan från början för att den så att säga goda cirkeln fortsätter och håller i sig. eller nej, det måste bara börja någonstans. jag måste göra någon lycklig för att få lycka, men förutsätter inte det att du faktiskt gillar det du gör för att få någon lycklig? gör du något för att någon annan ska bli lycklig utan att du egentligen gillar det kan du ju inte bli mer än lycklig för den personen och inte lycklig på riktigt. vad nu det är. men jag förstår, man blir lycklig av att göra någon lycklig.

Går det att se lycka och bitterhet som ett föremål istället för en känsla, något man kan ta i, mäta och faktiskt väga.
"500 mg lycka om dagen är bra för magen"



JN


Hus 1

jag fick mig en tankställare precis;

SER DU NU MARIE?!  ;D

Homebird

Jag tänkte bara uppdatera er om helgens tillställningar också.

I fredags var det Göteborg och queer på park lane, det brukar verkligen vara toppen att gå dit men inte denna gången. jag har sovit ör dåligt och jobbat för mycket så mina ben fixade inte riktigt alkoholen, promenaderna och all dans som kvällen bjöd på. dock kröp vi inte ner i bäddarna förrän halv sex på morgonen.

Som ni kanske också förstår att efter den kvällen och natten var vi välförtjänta av en lång sovmorgon och jag vaknade av att ljus sipprade in genom köksfönstret. det var otroligt skönt att vakna upp till strålande solsken. viktor klev upp och ställde sig i fönstret och rökte och den kalla luften blandat med doft att rök fick mig att känna en känsla av välbehag och lättnad för att det inte var något jobb den dagen. jag kunde för en gångs skull ta det lugnt.

Senare på kvällen
när jag anlänt hem till lägenheten mötandes av mathilda och till våran stora glädje står det ett flak cube på vardagsrumsbordet var det bara att börja om. jag satt på toaletten och pratade medans mathilda stod i duschen och hon var inte så tyst hon heller. sen var det smink, klädval och fördrink till cissi kom och förfesten på tre var igång.
   Mycket krångel med en vin flaska och många cube senare befann vi oss på en annan förfest i tio minuter innan vi begav oss ner till stan och köade till trägår'n. vilken besvikelse! så efter en shot eller två tog jag mitt pick och pack och gick till rfsl och avslutade kvällen på ett kanonkul sätt.

Nu ska jag bädda rent i min säng och lägga på mina nya lakan, m-m-m. (kom och kryp ner) btw, jag ska sno mina föräldrars kamera och börja ta lite mer kort. jag har faktiskt shoppat så ni får lite nya lookar på mig, och till och med kanske får se tatueringen. men ni ska få en bild från i fredags. man kan nästan tro att vi är onyktra.



JN

time to go

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD TOM OCH GLAD

det är vad som finns inom mig nu. hur kan en människa vara korkad. eller är alla bara smarta på olika sätt? jag irriterar mig på dumma mnniskor. jag påstår inte att jag är smart men jag påstår däremot att jag inte är korkad. jag har svårt att förstå det. det hade säkert dock varit lättare att vara korkad, precis som markus krunegård sjunger i sin låt jag är en vampyr, hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad. men alla kan tänka, där gick den idéen snett. tusan.

TM - hon är ointelligent och du bör inte lyssna på ett ord av vad hon säger. you are so much more!
(klipp dig och skaffa dig ett jobb kärring)

JN

RSS 2.0