Baby, tonight.

Jag går omkring här hemma med min jympapåse på ryggen.

I vår kommer min balkong vara användbar
och då kommer jag bo på den. jag är ensam. jag vill röka. jag röker inte mycket. snart ska jag ta en godnattcigarett, det blir den första idag. "jag slutade röka för 27 år sedan och idag har jag kol, sluta röka." man ska ta lärdom av de äldre, jag med erfarenhet av dessa, gör inte det. jag är ensam. jag har fått tips och knep så som att inte ta halsbloss. det går inte. ledsen mannen. jag är ensam.

Jympapåsen är svart och är egentligen en tvättpåse.

jag är 8 år gammal.

JN

You wanna stay?

Dagens topic har varit sex.
Det började med att handla om att vara passiv och aktiv.

Det var en vanlig måndag och Johanna och Joakim hade planer på att gå och sola (naket), men då det inte fanns några tider gick vi och shoppade istället. Såklart lyckas vi båda spendera pengar, vi ska nog inte shoppa ihop längre. Det var nämligen han som var med i göteborg också. Efter detta träffade vi Sofia, tiden var ungefär sex och vi blev utslängda från affärerna. Påvägen upp till spice n' rice där vi spenderade mer pengar och jobbade hårt på magen kom ämnet upp. Passiv eller Aktiv? Vi behöver inte gå in djupare på ämnet då jag och fia gjorde detta och fick mer klarhet i mänsklighetens hemligheter. Sen for vi hem till Sofia (ja, det var i en rymdfarkost, ssssvvviiisssccchhh) och tryckte i hos lite godis. När Han den dära pojkvännen kom hem var det slut på sexfronten och jag och Joakim satte oss på bussen för att ifred kunna fortsätta vår konversation (nej, bussen var inte tom). Hela samtalet avslutades på busstorget då vi var tvugna att springa på våra bussar och fick klarhet i vad vi tyckte om när ett samlag uppstod (om det nu någongång skulle hända mig igen).

Min mobil fungerar inte förresten, så för er arma stackare som faktiskt försöker få tag på mig genom att ringa kommer detta inte gå då man inte hör vad jag säger. Men fortsätt smsa, låt dem flöda! Tihi, jag ska få ett sms imorgon (och enmassa mer som vanligt :P ).

I wanna love you like I can

JN

SVT

efter att ha jobbat hela heglen är jag slut. men det gör inget, det är pengar och jag sparade garanterat 500 kronor då jag inte la detta på alkohol. minst. på tisdag kommer lönen, på fredag ska jag till göteborg och ha det riktigt trevligt med alla människor som kommer vara i min närvaro. it's gonna be amazing. jag är pepp som tusan. efter att release me spelades på radion högt så kan jag inte mer än att känna pulsen slå i takt med musikens slag och höfterna röra sig.

mia och klara om ca. 5 minuter, glöm inte! SPRING!

i will try to find me some icecream.


johanna

Lycka

jag är glad. nu är jag glad på riktigt.

boende och tågbiljetter till pride är kirrat. det är skönt och jag hoppas att det blir kul och att det inte blir som bilden jag har i mitt huvud. en orgie, en stor orgie. påtal om pride, jag har talat om det med att vara bi eller att vara gay. det är en fråga som länge och väl snurrat i mitt huvud. hur kommer man fram till vad man är? och hur modernt är det inte idag att säga att man är bisexuell? om man faktiskt är det så är det ingen som tror en.
   jag som person är väldigt feminin och tjejig, jag är inte den man kanske tror är bi eller gay. men jag är en pojkflicka och har alltid varit även fast det kanske inte har med saken att göra. i mitt senaste förhållande var jag  så att säga mannen (tyck vad du vill cornelia men du vet det egentligen), vilket jag egentligen tycker att det är ett dumt uttryck som samhället har skapat. det är gammaldags. men om man följer det så var jag det då jag är envis och bestämd, inte heller så himla mysig och gosig. fast jo, klart jag kan vara det med men då måste jag nog vara lite småkär annars kan jag lika väl sitta på andra sidan av soffan för att jag tycker det är lättare att ha en konversation då. men för att inte få detta för mycket att låta som en kontakannons (nej, det är det inte). så vill jag bara veta, är det bara samhället och idealet som gör att flickor som kommer ut, nästan alltid, börjar med att komma ut som bisexuella då man fortfarande är med killar för att det är "lättare"?

av lycka kan jag inte sitta still med fötterna i sängen. av lycka jag lyssnar på musik som timo räisänen. av lycka sitter jag med ett leende på läpparna som skulle kunna slå om kull vilken världsledare som helst.

fear no darkness, promised child

JN

rmx

jag behöver ny lön och ny lycka. en vecka kvar.  jag måste spara pengar, köpa ny mobil (då jag tappade den i lördags och gjorde sönder den, jag slängde ner den för en trappa, självdestruktivitet), en ny dator, träningskort och massa annat. fan. jag måste börja träna nu, innan tårarna sprutar, adrenalinet pumpar till max och fettet växer till sig ännu mer. jag har energi, varav nu förtiden mest är ilska. den måste försvinna, jag fixar det inte längre. jag måste gå ner i vikt då jag nu bara går upp, och jag skriver inte detta för att låta som en människa som faktiskt är smal men ska säga så bara för att man måste. jag måste börja träna då jag inte vill sluta äta all den goda maten. men jag kan inte väga 100 kg heller. jag vill må bra. tjock och lycklig innebär förhållande, smal och deprimerad innebär singellivet. men jag ska inte klaga egentlgien, i vissa stunder är det fantastiskt att vara singel. men nu, när vi skulle ha mys som slutade i parmiddag och jag blev femtehjulet (ja, jag kom på en bra lögn för att slippa och smita iväg) är det inte det roligaste jag har varit med om. och just idag när jobbet har varit skit och jag får höra detta vill jag träna. jag lär slå någon annars, slänga ur mig dumma saker och låta tårarna spruta. men inte idag, inte än. min ilska får stanna här och i mig för nästa vecka är det ny lön och ny lycka.

over and out
JN

hichat

det förra inlägget skrev jag igår men huöret och tron på kärlek är densamma. jag är påväg att bli gladare och tjockare för den delen, jag ska skriva bättre. jag ska lägga ner mer tanke på mina inlägg men just nu vill dom inte bli bra. my bad.

jag ska rösta i sommar. i min familj så finns det bara ett alternativ. dom påstår att dom är så öppna och fritänkande, men är dom verkligen det. "det behövs mer socialistiskt tänkade i EU parlamentet". jag har ingen valmöjlighet där. vad gör ett parti bra eller dåligt, bara för att dess röst utåt är en grym retoriker, betyder det då att det är ett bra parti. personen sägs tala för partiet, men är det verkligen någon som vet det? en skräddarsydd regering kanske vore något som högern egentligen skulle rekommendera, och den som hade mest pengar fick bestämma. den som hade mest pengar fick bestämma och gynnas av alla förmåner som det ger när man har mycket pengar. pengar förenklar livet något enormt, varför ska det då vara jämställt samhälle då alla helt plötsligt skull ha medelmåtta av pengar och allt man skulle göra fick man spara till och kanske egentligen inte göra något. dra på sig lån som man aldrig skulle kunna betala då man vill leva som en god svensk, villa volvo vovve. men hade alla fått 1 miljon i månaden då hade det varit jämställt och det hade varit frid och fröjd. därför vet jag precis hur jag ska rösta. it's a nono.

dom ligger där inne och har sex eller gosar i don't know and i don't wanna know. bara dom gör det tillräckligt för mig också. jag är sur. jag är arg. jag är ensam.

all by myself (i wanna be, haha), Gud omsluter oss alla.

JAG

jag är en vampyr jag suger och spyr

eftersom min standard nu ligger på ungefär en vecka mellan varje inlägg tyckte jag det var dags att skriva igen.
jag vill ha skor i sällskap med mina. ungefär så sa en man på teven innan till sin kvinna. han skulle precis i allafall fråga om hon ville bli det då hennes telefon ringde och avbröt allt. dom skulle ju bara levs resten av sina dagar ihop. jag blev lurad av denna scen då jag trodde, när han sa att han ville ha ett par skor brevid sina i hallen, att han skulle ge henne en nyckel. jag vet itne men när väl jag såg att hans verkliga syfte egentligen varit att ge henne en ring, för att bara spendera resten av sina dagar ihop, blev jag en gnutta besviken. jag har fått en nyckel en gång, det var av en ren slump nästan, "jag orkar inte gå upp än" "men ta reservnyckeln och lås när du går" den återgavs ca. 7 månader senare. det är en fin gest tycker jag. men jag är kanske för ung för att inse att faktiskt ringen är det fina och nyckeln är bara en bit på väg. men jag passar som singel har jag hört. efter att vara den enda här hemma som inte har besök så passar jag som singel. att ha råd att shoppa upp mina pengar då jag inte bjuder den jag högt värdesätter på mat, passar jag som singel. i l o v e i t. tss.

jag hittade min kärlek och tror inte det händer i första taget igen. du hade ju inte förbrukat dina kär-gånger, då kan det väl inte vara omöjligt för mig? men dom kanske är väl fördelade, "johanna nilsson - 1 gång" "hon-som-blir-kär-gång-på-gång - 3 miljoner gånger". that's my view at love.





release my body

den ger mig styrka. i not in control, release me, release my body. jag kan övervinna allt med denna i öronen. tack agnes. jag är på bra humör, riktigt bra humör. en konversation med någon kan verkligen få upp humöret från botten, fast mest var det låten nu. att lära känna någon som är smart och faktiskt kan prata och skriva rätt och som även besservissar är varmt välkommen för det är kul och man får ut något av samtalet, jag behöver det nu när man inte har skolan som bollplank. so let me go, release me, release my body. agnes album var bättre en britney's för övrigt. inte för att britney's var dåligt, men det var sämre. många låtar var bra, men agnes låtar var bättre. en kombination av hennes skiva och britney's hade passat mig som handen i handsken. I say; release me, cause i'm not able to convince myself that i'm better off without you.

Agnes vs. Britney, 1 - 0

hanna

circus

long time no see.
jag sitter här och lyssnar på britney, efter att varit på förfest med champange och britney's nya album i göteborg innan vi begav oss till queer blev jag frälst. så jag tänkte att jag skulle lyssna igen om det och se om frälsningen berodde på champangen eller faktiskt på musiken. likaså gjorde jag med agnes album, dance love pop. så det blir väl kvällens aktivitet. betyg kommer senare. nyår var bra, tack alla ni för kvällen. jag tänker inte, som de flesta andra bloggare gör, skriva en resume på 2008. jag har varken minnet eller orken till det. jag är nöjd med året. jag hade ett nyårslöfte, bli full. check.

2009, nytt år nya möjligheter

JN

RSS 2.0