kärlek

jag visste det direkt. i busskuren hände det, det som aldrig hänt mig förr som aldrig hänt efter det heller. "är du? kanske" pirret i magen försvann aldrig, det var inte som nervositeten innan utan nu kändes det verkligen som att jag kunde göra allt jag någonsin drömt om. fast just då var det inte mycket jag ville göra, jag ville bara vara med dig. jämt. när våra fingrar lekte med varandras under bänken på biologilektionerna och att vi alltid av någon konstig anledning hamnade jämte varandra på de lektionerna och om vi missade en lektion på morgonen var det alltid för att vi inte orkade gå upp. när vi var sjuka från skolan var det för att bara kunna umgås. när du inte kunde komma iväg på morgonen till dina träningar för att jag låg kvar i sängen. det är kärlek, var. listan kan bli lång och det var den bästa tiden i hela mitt liv och jag vill inte annat än tillbaka till hur allt var då. gammal kärlek rostar aldrig. Jag Älskar Dig.



jag tror på kärlek vid första ögonkastet

johanna nilsson

pengar

klar med alla julklappar, nu ska jag bara köpa resten av julklapparna till mig själv:

- dator
- tv
- körkort
- gym&spinningkort
- kläder, alltid kläder

jag vet bara inte vart jag ska börja träna, friskis är rätt smidigt men alla är där och det är jobbigt. jag vill väl inte visa hela världen hur otränad jag är (det syns ändå). men det är billigt och med mina inköp så måste jag tänka på det. men jag får väl se hur jag löser det. några bra tips? nu ska jag snart springa ner och gosa med mathilda, på tisdag får jag en julskiva av underbara joakim. jag tvivlar inte det minsta på att den är bra, för det vet jag. tvätten kallar.

god jul önskar vi er alla

JN

bilder

jag hade lagt upp tjugomijonermiljader med bilder, men mina usb-portar på datorn har slutat funka. :/ men nu funkar iaf internet. tiih. jag ska försöka dona med en bild på tatueringen dock, så ni får se min skatt. idag ska jag leka med fisegosen och espen då mamma och geir är på konsert i göteborg, whitesnake. dom kommer och hämtar mig om en liten stund och då ska vi shoppa lite och sen köpa mat på spice n' rice, bege oss till fia och där bli feta och spela tv-spel. f a b o u l o s.
lägenheten mates, m-m-m. den är gosig. vi trivs och det blir mer och mer hemma för var dag. jag ska försöka ordna bilder på den också. ni är varmt välkomna att hälsa på. just nu är jag själv, mathilda jobbar och hanna är nog i skolan eller något liknande. hon är på så mycket äventyr den gosen. :)
jakten på den perfekta nyårsklänningen och festen är oändlig och jag vet inte hur jag ska få ihop något alls, men full lär jag väl bli utan några större problem. jag vet heller inte om jag kanske skulle ta något gammalt ur garderoben för att investera i ett par riktigt snygga, höga pumps. maybe maybe not?

ääääähk, det är magen

JN

nu har jag gjort det

jag vågade, på impuls gjorde jag det. en tatuering. en örn på överarmen, den är så fin. nu går jag med linne varje dag även det är snö så alla ser den. näbben är så vass. m-m-m. nej, okej då, det är ingen örn men det är en tatuering. cornelia (som jag pratar med i telefon) tyckte inte alls det var lika roligt som jg att skriva så. men den är fin och näbben är inte speciellt vass för det finns ingen sådn på min överarm. men nästa, då blir det en örn, det lovar jag er.
   jag vill även passa på att gratulera veronica på jobbet som fyller år idag, gratulerar på den stora dagen man kan nästan tro att du är vuxen nu. amanda kommer hem till helgen, har jag tur kommer hon på onsdag. tjoho. sen kommer cornelia kanske på fredag, inte för att vi kommer hinna ses men ändå. på lördag då smäller det, sandra, amanda och jag.  det var längesen nu, men nu fan! :) bild på tatueringen kaaaanske kommer.

O Helga Natt

JN

internet

vårat internet i lägenheten är hemskt. jag blir tokig. just det, vi har flyttat in nu och mitt rum ser ut som skräp men det är mysigt här ändå. klockan är mycket och jag ska sova för jag ska upp och köra bil imorgon igen (nej, inte köpa). jag ville bara beklaga mig lite över vårt internet. :)

APT - Alittlebit of Prison Time
(imorgon 13.30 - glhf)

JN

födelsedag

den andra decemder 1924 föddes en pojke till världen och med nya ögon beskåde han detta vackra verk. efter krig och hissar är han nu idag 84 år ung och har aldrig varit piggare (morfar säger "alltid varit sosse"). ja, det är alltså min morfar som idag firar sitt 84:de år här på jorden. jag sitter nu i hans nya kök (då han precis flyttat till bergdalen) med hans införskaffade  laptop och mobilabredaband. det här är en man att beundra, det är en av vår tids hjältar. han är min hjälte och borde prisas lika mycket som självaste Kung Carl XVI Gustaf. därför nämnar jag honom här då jag nu vill gratulera honom och tacka honom för vår tid tillsammans och hoppas att nästa gång jag firar honom genom att bjuda honom på lunch (som sker idag) kommer vara på hans hundra år.

30 660 dagar, 84 år, Grattis Morfar


JN

RSS 2.0