Sunday

Idag är jag bakis, för andra dagen i rad.

Men jag har ändå lyckats göra lite bakisshopping online. Har köpt mig en fin klocka från oxxo.
Hello bling bling!

Jag poppar just nu popcorn och har inhandlat hallonsoda. Kvällen kommer bli bra och jag är ledig imorgon.
Yes.

The Hills på tv och trevlig prat på msn.


Johanna

Where's my wife

Dagen drar igång nu med Paul Simon. Hämtade tvätten och ska snart smita iväg på lunch med Linn.

Ny vecka, nya möjligheter. Nu är det bara extrajobb som ska fixas så jag får lite högre inkomst. Går nämligen ner i tjänst 1 oktober. Nya möjligheter som sagt. Ska nog kolla lägnhet i veckan. Även då jag vet att det är svårt att få en nu under studenttider hoppas jag ändå litegrann på den. Guess what?1 Det är inflyttning redan nästa vecka, vilket betyder att jag kommer kanske kanske kanske vara fri igen. Halleluja!

Nej, clothing and make up nu.
(Update på min modeblogg kommer nog lagom till lönen. Haha.)

Puss
Johanna

Not really

Det är inte riktigt såhär den kommer se ut, men måste springa till jobbet nu så hinner inte göra om mer. får bli ett senare projekt. :)

Boom boom boom!

Johanna

I'm Ready Now

Someone like you.

Det är inte okej att ha den känslan jag har nu. Kom precis hem från första seriematchen som vi faktiskt vann (:D) men ändå känner jag mig nere och ensam. Jag hoppas för mycket.

Time to move on. I'm ready now.

Jag älskar dig




/ Johanna

Robot Rock

Jag måste skaffa mig en funerande dator nu!

Sitter och tankar (superlaligt, for sure) Family Guy just nu men det tar verkligen tre år. Plus att mina USB-uttag inte funkar så jag får cirkus noll musik på min mobil eller som jag skulle skaffa mig om det funkade, en Ipod. Vet dock inte vad jag ska skaffa mig för någon. är grymt sugen på en Mac nu men money money money. En liten 10" skulle kanske också funka. Rätt mycket billigare. Vad tror ni?

Music. Jag är inne på Daft Punk nu, sitter och lyssnar på spotify och det är bra. Rikitigt bra. Man blir taggad till tusen. Sen har vi Leona Lewis också som har en himmelsk röst. Men det Jag har glömt Lyssna på är Whtney's nya, utlåtande kommer senare.

Träning. Match med handbollen idag i Göteborg och lite pepp jag är. träningen igår gick superdåligt men med förtärkningen av laget idag kan vi nog vara hyfsat motstånd. Nu kör vi!

Shopping. Dator som sagt. Men lägenhet och bil skulle inte heller vara helt fel. Around the world.

Design. Suger på sånt men bör nog ha ny bloggdesign. Den här är gräslig. Mer bilder och sådant kommer även komma när jag köpt ny dator (Y)


XOXO
Johanna

Autumn

Efter att läst lundabloggarna's bloggar och fårr kommentarer om modeblogg så ska jag skriva ett normalt och tråkigt "johanna inlägg".

Även efter att ha läst ders bloggar måste jag säga att jag ångrar mig lite att jag tackade nej till högskolan. Känns så njutfullt det dom har nu. Men jag är inte bitter. Det får bli nästa år. Jag ska satsa på träden nu. Eller ja, det finns inte så många alternativ till trädleken men ett finns faktiskt. En heter det väl.

Shopping. Jag har köpt ett bar supersnygga stövlar nu, de är lårhöga. Fån Scorett. m-m-m. Höstkläderna börjar trilla in. Ännu mer m-m-m. Men jag saknar ändå ett par stövlar som hade klätt sig så fint på min fot, de bruna från Replay.

Skönhet. Måste promota ett sjukt bra nagellack. Jag har visserligen bara testat under-/överlacket men jag kan tala om för er att det enormt bra och jag förstår varför människor vill betala det lite dyrare priset för en produkt som denna.
Nagellack: OPI

Sex. Sexpartyt igår var skoj. Jag fick med mig lite produkter hem. Jag får dom visserligen först den 28:de när lönen trillat ner. Alla som sett SATC vet nog vad jag har beställt. Big Laugh.

Funkar inte med bilder, annars hade ni fått det. :)



Multimegakram
Johanna




When love takes over

Efter att ha läst min trogna förbundskamrat Joakims blogg så fick jag ett väldigt sug efter att låta fingrarna dansa över tangentbordet åter igen för att få ihop en något så finurlig text. För något nytt i livet det har inte hänt, såklart. Men mest för att jag blivit så asocial med mina vänner.

Shopping. Jag är fast besluten om att det ska bli ett par over knee stövlar. La Redoute har de absolut snyggaste men det är inte någon leverans förrän den 10 november vilket känns lite trist (läs: skitförbannad över detta). Men de skulle fylla så många tomrum i mit liv. Cravings.

Skönhet. I klädsväg är jag inte den som slänger ut stora pengar utan kör ganska rakt av på H&M, Cubus, Gina Tricot osv. Men när det kommer till skönhetsprodukter har jag nog fått min mammas gener. Där kan jag lägga pengar för jag har hittat mina favoriter (iaf till en start på den listan. Det kommer mer när jag har hittat resten av godbitarna).
Mascara: Helena Rubinstien Lash Queen Feline Blacks
Peelingkräm för ansiktet: Chanel Precision Exfoliant

Hår. Färgning, nu till hösten så ska jag lyssna på min frisör Joakim (above). I'm going to be a Ginger. Det är iaf planen, men först får det bli några ljusa slingor till bara för att "piffa" (mamma) upp det hela. Efter många om och men så trivs jag ganska bra i mitt hår. Uppklippt men ganska långt och bara med lite färg till hösten så kommer det bli kanon. Och hon som får stå för detta fina på mina bilder är den fantastiska skådespelerskan Debra Messing i Will & Grace.

More to come!
Johanna


Hard work work

Haha, jag suger fortfarande på att skriva blogg. Men bättre sent än aldrig.

For the moment sitter jag i sängen och planerar på att äta frukost innan jag ska ner och hänga upp och vika ihop min tvätt för att på något vänster försöka få in den i garderoben. Frukost är kanske en vana som måste hitta sig in i mitt liv, har ju faktiskt tagit upp handbollen på riktigt och kanske därför borde få ordning på mina matvanor (trots BK igår).

Sen har vi shoppingen, jag måste vinna på lotto eller nått. allting är farligt dyrt. Eller ja, ett klädesplagg från H&M är kanske inte så farligt dyrt men om man vill ha 20 så blir det genast en aning dyrare. jag får nog ta mig ett snack med The Big Boss! Har redan shoppat klart för denna månaden (jag försöker iaf intala mig detta så jag inte gör åt mina pengar för snabbt), det blev två baslinnen och strumpor, kul!

På tal om vänster, glöm inte att gå och rösta i kyrkovalet den 20 september. Jag vet att kyrkovalet låter mesigt och att man inte tror att det gör någon nytta, blablablabla. Kom med era undanflykter, det är ara gå dit och lägga den lilla lappen i den lilla lådan. Rösta som ni Gjorde sist så är saken biff. Svårt? Nej! And guess what?! Du får rösta i detta valet redan när du är 16. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Tjugonde September

XOXO
Johanna

RSS 2.0