klaaaaar

nu har jag äntligen jobbat mina 14.5 timmar. :)

TM säger:
vafan ska man ha på sig idag då
TM säger: åh kommer bli sen, känner det på mig
TM säger: det blir ajg alltid TM säger: faaan dååå
TM säger: varför rör jag inte på mig?!
TM säger: måste duscha
TM säger: måste laga mat
TM säger: måste äta
TM säger: måste fixa mig
TM säger: ska man bli full ikväll
TM säger: eller helt jävla kanackas
TM säger: asså det är ju skillnad på full o full liksom, man kan va full och man kan va jättefull men man kan också va stupfull

du gör ju min dag. :P GOS

min telefon är lagad och det är skönt, den används. tex för att prata med bra människor. tack!

so what

jag blev lite ledsen nu faktiskt. men strunt samma.

idag är det fredag och jag planer på att vara hemma på gti ikväll. jag börjar ändå jobba 06.45 imorogn så ingen idé att hitta på något. 14 timmar arbetsdag är det som gäller imorgon, ja, det är pengar men ändå. suck. men det är lördag imorgon och då smäller det. det blir antagligen förfest med syster yster och bettanplättan för de är faktiskt de enda jag orkar med och sen får vi väl se vart det bär. fia kan man lita på. tack. :) jag misstänker brägårn då bettan är med faktiskt. men vi får se som sagt.

han fixar det, det är jag säker på!

känner mig ensam, ska kolla lägenhet nu.

HAR DU BAAAAARN?

det blev hårt i tisdags, the end.

jag har ont i kroppen och jag har jobbat. uvi:t är jobbigt och jag har onte. människor lär ju typ vara bäst på att klaga, and i'm not afraid to use it. jag ska försöka peppa mig själv till att ta körkort, men jag lär bara krocka så det är ingen idé. :P jag vet tina, det löser sig och jag ska fixa det. jag ska det! jag ska ringa imorgon och boka lektioner, really! eller planen är det. jag ska jobba imorgon med, fast på SP och plocka ihop pärmar till en kurs. det är inte så kul men det går. nu ska jag berätta något roligt, jag har fått jobb. jag börjar första oktober och jag har det iaf året ut. det är en 75% tjänst där jag jobbar nu och för er som inte vet så jobbar jag på ett äldreboende, guess what, jag trivs med det. hum...delvis iaf.  :)

ord, det är något folk borde tänka på när man ska använda och hur man använder dem. jag har skämt ut mig ett antal gånger för att det råkar hoppa ut lite olämpliga ord vid fel tillfällen. som att använda en svordom i ett kristet hem bara för att man använder det i vardagligttal. skärpning. sen är endel uttryck och ord förbjudna om dom inte sägs ironiskt. man kan till och med kategorisera ord, det är pinsmat, jag skulle till exempel kunna säga att "läckert" är ett ord för mammor och när ens 6-årige lillebror säger det inser man verkligen att det är ett mamma ord och att hon användt det för mycket så det till och med smittar av sig. usch.

ut i helgen? gosarna och jag kommer vara där, inget man egentligen vill missa.

kom hem, vi börjar om igen. a


låter som GHB

Incest - eller med en äldre juridisk term blodskam, betecknar sexualhandlingar mellan släktingar. Incest betecknar egentligen sexualhandlingar mellan personer som är förenade med blodsband, det vill säga är biologiskt släkt.

okej, det är inte den här incesten jag pratar om. utan incesten mellan vänner. den som uppstår på ett magiskt sätt och slutar alltid på något sätt i katastrof. men incest är det, så förbannat mycket. det är verkligen pinsamt. jag hade tagit mig ur den "onda cirkeln" men börjar fundera på om inte det gamla dramatiska livet var mer intressant och roligare än det jag lever nu. tittar man på de som är kvar där så verkar iaf dom tycka det och jag vet inte om man ska skratta med eller åt dem. som människa verkar man vilja sträva mot något som skadar en själv eller någon annan, eller är det detta som kallas kärlek? borås är helt enkelt för litet och för att inte dö måste man nog skapa drama omkring sig, om man inte är kär för då uppstår draman av sig självt. att bara "leva" verkar nämligen inte vara nog för att ens liv ska kännas värdefullt. för egentligen trivs jag just nu, precis som det är.

meningen med livet ska tydligen gå att jämföra med ett schackbräda. man gör olika drag vid olika situationer och till slut är man schackmatt.  jag kommer bara att tänka på första filmen av harry potter då shackpjäserna krossar varandra om de står i motståndarens väg. det är alltså så livet är, står man ivägen för någon kan man lika väl dö och bli trampad på? himla logiskt. bönder går även alltid snett, get that? jag ser verkligen ingen mening med livet utan en tro på religion, eller jag vet inte, live for the moment. jag vet inte riktigt vad religion är faktiskt. kultur är mer i min smak (om jag nu ens lyckats begripa vad det är)

rent generellt finns det nog mer blåsta tjejer än killar. ja, det var en hyllning till det manliga könet. penisförlängaren hjälper er dock ingen bit på vägen. det är bara ren fakta, utan någon som helst statistik. förutom den sociala.

godnatt alla barn och arbetslösa

malmö

där hade jag velat vara nu.

idag är det fint väder och jag har varit uppe sen halv tio vilket i princip är rekord för mig. hade mamma varit hemma hade hon sagt att jag skulle gå ut nu när det är fint väder för att jag är så blek. alltid lika kul att höra. tack mamma. :) jag har jobbat hela sommaren, inomhus och ja, varje ledig stund har jag sovit eller festat. det är för mig att ta hand om livet. nu tänkte jag iaf göra mig lite mat, för det är det godaste om finns, och även det har varit viktigt för mig under sommaren. det är till och med så illa att jag funderar på att träna idag. sluta äta eller träna? jag säger som carolina gynning, anorektiker hade jag aldrig kunnat bli då mat är för gott. så träna it is. eller för hennes del, bli bulimiker. fast det har hon ju förstås lagt av med. DET är en bra människa, absolut.

Jag och mina vänner ska till danmark, köpenhamn, den 12-14 september. men bokningen krånglar som tusan och jag vet inte hur det blir nu. dock är tågbiljetterna ordnade, så det blir en tripp dit iaf oavsett om vi lyckas lösa boende eller inte. men känner jag min syster rätt så ordnar vi nog det till slut. det ska bli en shopping-weekend, jag tror iofs inte att jag kommer ha råd med något så jag följer nog bara med som sällskap. vi pratar om att besöka både tivoli och vaxmuseet, det ska jag med på iaf. jag är ju visserligen livrädd för dockorna där men det är en härlig känsla. för mig känns det som att sitta högst upp i pariserhjulet och känna hur det pirrar i benen för att adrenalinet pumpar samtidigt som händerna svalnar ju mer du kramar om det kalla räcket. så känns det för mig att gå förbi dockorna på vaxmuseet i köpenhamn. jag har gjort det många många gånger förr. tihi.

men mat som sagt, det kommer säkert bli något fantasilöst som vanligt men ack så gott ändå.

tillägnat er som trodde att svarta kräftor var onda.

i press sugar

nystart.

jag fick precis ett godkännande till att klaga, och det är precis vad jag tänker göra. wake up, titta dig i spegeln noga innan du kläcker ur dig saker du inte borde sagt. inte för att dem sårar någon men de är riktigt dumma. nej, jag påstår inte att jag är smartare än någon men jag är inte dummare än någon heller. tänk innan ni kläcker ur er något. jag menar, tyck inte synd om er själva i onödan, känslan finns för att den ska användas vid rätt tillfällen. huvudet och hjärnan styr nog mer än vad vi tror, det kan bli farligt. så ni där ute med mindre hjärnkapacitet än en säl, tänk er för. keep on tryin'. :)

tre små bokstäver, ni tror dem passar er för att ni vill tillhöra en grupp. det är nog allt vad livet verkar gå ut på. att hitta just sin grupp och även om du egentligen inte passar in för "kraven" kan man istället låtsas som det så att man känner att man hör till. att man faktiskt har en plats på denna värld. jag känner precis likadant. men om ni nu hade tänkt er att verkligen försöka passa in någonstans, välj en vettig kategori eller grupp för annars är det bara pinsamt och ni kanske förlorar mer än vad ni vinner.

amanda, det är den gruppen som jag hör till och jag är nöjd med den. jag saknar dig något otroligt.

jag känner mig ensam kvar i borås, inte lämnad, men ensam. arbetslös och ensam. fast jag måste säga ändå, att jag njuter av varenda sekund. :) det är tur att jag har tina, hon förgyller min dag just nu. :) "det blir alldeles för rörigt i mitt huvud då" hihi - och det är anledningen till varför mp3 ibland är negativt.
GOS

RSS 2.0