i have nothing

jag börjar återfå krafter och det är underbart. genom att umgås mycket med min älskade syster och barndomsvänner plus seb (sedastiansvenson.blogg.se, läsläsläs <3) så är jag påväg att resa mig ordentligt igen. :)

espen espen espen, får mig att le så himla mycket. "hannis jag fick ett bilsspel igår. men vet du, det funka inte (tittar på mig med hundögon)" det är bra. nu försöker han kasta läkerol på mig, haha. jag har fått mycket bra musik som jag kan lyssna på länge länge. det är Mat Kearney. tack JP. mamma och pappa fyller år imorgon och jag hinner knappt träffa någon för jag jobbar heldag (06.45-21.00), det känns lite trist. men många mer år hoppas jag att jag hinner fira dem så. nu måste jag snart sätta mig på min cykel med bocka-styre och trampa bort till jobbet. yes. missförstå mig inte, det är roligt men långtråkigt, jag trivs. jag, seb och jocke jobbar ju på samma ställe som har man tur kan man få en cykelvän hem eller någon att prata med under tiden man tar en ciggiluring.

igår när jag fia, seb och jp var och fikade pratade vi om bloggar. vi pratade om hur det har blivit trendigt att ha en bögkompis, vilkket förvisso har varit trendigt länge, men nu ska han ha blogg också. då är allt på topp. undra varför detta är så viktigt och att inte heller kalla honom sitt namn utan orden "min bögkompis xxx som jag träffade.....". jag måste ju också vara trendig och det är därför jag nämner seb's blogg här i min. jag vill vara trendig och rätt. blondinfia är det också dags för snart, då ni. :)

you know you love me
xoxo johanna

prickar i färger

jag kan inte skriva nu, därför uppehållet. jag mår inte tillräckligt bra för att få ur mig något vettigt. mycket är tungt nu, mest pappa. jag kämpar mest för att hålla tillbaka tårarna då jag inte jobbar. jobbet går iaf bra. :)

godnatt

i just can't stop

jag har tagit mig till jönköping, anlände igår 16.20. SKÅL! btw, 0738195561 är mitt nummer tills på söndagkväll. :)

ikväll äre fest. vi ska gå till centrum, det ska nog bli skoj. imorgon bär det däremot iväg till göteborg för utgång hos gosparet, simba och mufasa. följ med vettja. :D hum, vad har hänt mer. absolut inget. jag kan dock konstatera att PF är värre än det allmänna mörka hotet. de lever i samma bubbla som man gjorde för ungefär hundra år sedan och ja, jag tycker alltså detta är dåligt. skärp er. nästa helg blir det även en liten kidnappning var väl tanken. hihi.

just det, permobilar är inget att ha. köra ner i diken och hamna på akuten är väldigt onödigt tycker jag. men man kan väl skryta lite med att han blev lite av en lokalkändis. så det kanske var värt det(både radio och web-bt. woho :D). uppmärksamhet är ju trots allt viktigt. men det blev nog inte värre än ett par frakturer och han, lik som jag, tyckte det var förbannat onödigt och för att citera honom så var han "genomsvett" (på riktigt västgötska) inne i sitt rum på akuten. bra jobbat pappa. :P

nu äre party pågång, SKÅL!

att jag slutade röka är seriöst mitt livs sämsta beslut!

titta inte bort

Kate Voegele - nått att ha? :)

nu är man hemma igen efter köpenhamnshelgen, det var ruskigt kul och bilder finns att se på facebook. även en film, hum. :P jag spenderade miljoner känns det som. köpte ett par ruskigt snygga stövlar, och prislappen satt där den skulle, men de var helt underbara. :) sen vart det festande och skakande som aldrig förr. seb hittade en ny vän som i princip letade folk för att använda som handuk, alltså torka av sig all sin svett på. men ho va la vrölhet. har jobbat två dagar nu och är ledig igen, det är skönt men jobbet är bra nu. :) alla som träffar mig kommer se mina supersnygga outfits. m-m-m.

så mycket mer finns det inte att skriva. jag är trött och ska snart duscha, för att sedan sätta mig på en buss ner till stan och träffa systeryster (nej, jag har inte fått nog av henne efter helgen) för att dricka en chailatte hoppas jag. om waynes har öppet. hum. så snart är jag ren och fin igen. GOS
kidnappning pågång nästa helg, det ska bli skoj. och du, du är VÄRD så mycket mer gose.

den spanska räven rev en annan räv ?

you've got the love

imorgon bär det av till köpenhamn, jag har fått ansvar att handla till vår picnic på tåget och eftersom jag sover så länge som jag gör, är jag lite smått stressad nu.
things to do before i go:

    - duscha
    - packa
    - växla pengar
    - handla mat
    - leka med BF
    - göra mackor och mys

nej, ni kanske inte tycker det var så mycket men det gör jag. a walk in the park maybe baby (efter helgen)? just det, jag vet inte hur mycket pengar jag ska ha med mig heller. det är lite småjobbigt det också. det beror ju på helt och hållet hur mycket man äter, shoppar och dricker och det är ju rätt svårt att bestämma innan. iaf shoppingen. men mycket pengar har jag tänkt att spendera, det lir inget snålande här. :) will, grace, karen & jack, köpenhanm, here we come! ;D

anna, jag saknar dig

humdidum

man ser inte naken ut när man har tatueringar. jag funderar på att tatuera mig.

jag sitter i sängen och tittar på tröjan som jag sov i inatt, den är alldeles förliten. kläder man sover i ska vara stora. ikväll är en kväll då jag känner för att sova i det jag har på mig och sedan även gå upp i det och ha på mig det imorgon för att jag är så lat. jag är äcklig jag vet och jag skulle aldrig göra det. men jag vill, det skulle vara lite som en frihet för mig. att inte vara äcklig när man har på sig den tröjan man sover i. en annan anledning till varför jag vill det är för att jag ska slippa ta ut en tröja i garderoben, först leta upp den, sen slänga den på soffan på morgonen, och sen inte hitta den nästa kväll så man får ta en ny. det är inte så konstigt att min soffa aldrig syns. nej, jag kan inte sova utan tröja.

x x x

människor som dricker så att dom blir fulla, till exempel jag, blir oftast bakfulla. kanske inte jättebakfulla, även där jag, men man känner ändå av att man druckit. nej, ni är inte trötta eller åt något dåligt, surprise, ni ÄR bakfulla. kroppen känner av att alkohol har strömmat i ert blod och ni är uttorkade. lev med det eller sluta drick. för jag är så fruktansvärt trött på de fraserna och hur många äldre är det inte som använder de så ofta. de äldre använder de för att de verkar skämmas över att de druckit och så lär det ju vara i de yngre fallen också men som tidigare nämnt. antingen dricker man så man blir full och står för det nästa dag eller så dricker man inget eller i måttliga mängder så man faktiskt inte känner av det dagen efter och till och med kan köra bil. man låter inte bli att köra bil för att man är lite trött om ni ska en sträcka på två kilometer, ni gör det för att ni är bakfulla. medelåldern får skärpa till sig.

mattekunskaper räcker inte till för högskoleprovet, du måste vara smart. det är inte jag. :)

nu ska jag kolla på Barack Obama's tal som han höll förra veckan för det har jag missat och det ska tydligen vara himla bra. imorgon ska jag göra precis lika mycket som idag, ingenting (kanske träffa någon gos eller två, who knows). för jag är ledig.
   jag har hittat mina nycklar. xoxo gossip girl

ibland

hej blogiiiiish!
ibland är man alldeles för full, igår var en sådan dag. och det har blivit för många sådana dagar det senaste. lite dumt, men jaja. jag har haft roligt och det är viktigt. :)

hanna säger: goselin
elin » fantastic six :* säger: myshanna
hanna säger: ibland saknar jag dig, idag är en sådan dag
elin » fantastic six :* säger: aw, men näe vad söt du är
elin » fantastic six :* säger: jag saknar dig med, speciellt i skolan, det är så sjukt tomt!

det här är gosigt. :) jag är enmassa ledig och det är så sjukt skönt. köpenhamn-resan smyger sig på och nu är det nära. jag är fruktansvärt sugen på att shoppa. måste dock lära mig att inte supa upp mina pengar, hum. men helgen har varit trevlig och kräftskivan igår var oslagbar. så jävla roligt blev det och det var inte bara jag ska blev helt kanackas, utan ALLA blev det. hihi. :) men nu ska jag återgå till min fosterställning i min ensamhet innan familjen kommer hem och börjar tjata, för tro mig, det gör dom. och dom är inte dåliga på det.

GOS!

baby, spend your time on me

hösten är på ingång och jag trivs. jag trivs faktiskt alldeles utomordentligt. den friska luften gör så att man kan känna att man andas igen. ta på sig strumpbyxor som är lite varmare och en gigantisk halsduk är ganska mysigt faktiskt. som jag sa i telefon idag så kändes det att jag hade fått ny kraft och säkert kunde gå en mil eller två. önsketänkande jag vet.

lite utflykter är planerade i veckan, jag jobbar bara imorgon (läs idag) också. sen är jag i princip ledig i en månad, fast känner jag mitt jobb rätt så lär det inte bli så. men det gör inte så mycket just nu. back to the utflykts, jag kommer börja tisdagen med att ta tåget till halmstad tänkte jag. det kan ju alltid vara trevligt att åka dit och hälsa på den dära. vi kommer nog bo i den däras stuga. vi får väl se hur länge jag stannar där men borde egentligen åka till jönköping på torsdag, men beroende på tid och pengar så får vi kika på detta. för på lördag får jag ändå träffa amanse, det ska bli mys. blir ju två veckor som vi inte setts på då, och jag ska tala om för er att nej, det räcker inte att prata i telefon varje dag. sådeså.

köpenhamn närmar sig och som tidigare nämnt är ju hösten på gång och jag blir därför bara mer och mer shoppingsugen. köpenhamn är dyrt. but i got money and i aint afaid to use them. jo, lite dårå. men hittar jag nått fint ska jag köpa, hum, tror jag. haha. men skor ska det bli och så är det bara. har man tur kanske något stickat följer med hem också.

jag måste bara nämna det här med ord igen. mycket kan förstöra med ord men även dra upp en från botten eller hjälpa den rädda att slappna av och känna sig mer trygg. då man avslutar meningen med ordet 'säg' kan man titta sig i spegeln och räkna rynkorna. åldern är över mamma-åldern nämligen. men använder du det i samband med läckert tvivlar jag på om någon någonsin kommer vilja prata med dig igen. :)

antibiotikan väntar vid fyra slaget, så sova ska jag inte göra ännu men tänkte ändå säga godnatt till de trötta och utslitna som kanske måste upp till skola eller jobb imorgon. jag känner en sympati, dock börjar inte jag själv förrän framåt två tiden så det är inte så hemskt. :)
men godnatt till er och dröm om drömmarnas land!

RSS 2.0